Adil's Blog | Zo oud ben ik nog niet!

Ff zoeken!

Hmm… Wat zou dat zijn? En dat? FF zoeken! FF zoeken? Ja inderdaad ja maar dat zoeken gaat natuurlijk niet altijd goed. Je gaat bijna automatisch naar de computer…  En voor je ’t weet heb je de grootste onzin op je blad staan. Of hou je je werkstuk over een dier dat gewon is verzonnen ja… wat kan ik hier aan doen? Leer ’t in de serie FF zoeken! FF zoeken! is eerst gewoon een spannende serie waar 2 kinderen allerlei dingen te weten moeten komen over wind maar dat wordt en heel avontuur! Daarna als de serie netjes is afgerond komt er een uitleg van veilig zoeken

FF Zoeken!

Op speelse wijze leren zoeken naar documentatie.

Hoe begeleid je leerlingen bij zelfstandig werken? Hoe geef je leerlingen structuur en wat kun je daarbij verwachten van ICT? Hoe zorg je dat leerlingen bronnen kunnen vinden en beoordelen?

Logo SchoolTV Taal

In deze informatiegerichte maatschappij is goed kunnen zoeken van groot belang. Zoeken gebeurt allang niet meer uitsluitend in de bibliotheek, het museum en stoffige archieven maar ook op internet. Het programma FF Zoeken! leert kinderen op speelse wijze zoeken naar documentatie.

FF Zoeken! is een goede voorbereiding op ICT en maakt de leerlingen zowel online als offline wegwijs FF zoeken is een een serie van School TV beeldbank.

Kijken?? Gaan naar ’t kopje filmpjes of Klik Hier!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s