Adil's Blog | Zo oud ben ik nog niet!

Wikileaks Volg ik ‘t?

Wikileaks dat hoor je niet voor ’t eerst zeker ik volg de wikileaks gebeurtenissen ook ’t is best wel interessant vind ik hoe anonymouse wikileaks helpt ik had dit niet verwacht maar vindt dit wel terecht ’t volk heeft echt op geheimen die horen er niet eens te zijn want wie zegt dat Nederland niets meer geheim houd na dat kernwapens gedoe. Dat is hoe ik ’t net vanuit mij ogen zie ik probeer dit zoveel mogelijk te volgen maar ik vind dat nederland en al die ander landen hun eigen fout is omdat zei geen geheimen hadden moet hebben. En de dat de website van ’t OM en zelfs van de politie  een tijd uit de lucht is gehaald verbaast me echt niks.  En dat gedoe met paypal en mastercard ja als je ‘een top hacker’ oppakt dan kan je dat wel verwachten ik vind dit vrijwel dom van de VS dat ze Assange oppakken maar geheel buiten Wikileaks daan vraag je erom.

Maar buiten deze meningstekst heb ik nog wat leuks te melden namelijk er is een game ontworpen ‘Wikileaks The Game’. ’t Is niet een hele uitgebreide game maar wel leuk om even ondertussen te spelen.

In Wikileaks: The Game moet het personage Julian Assange geheime documenten stelen uit de laptop van de Amerikaanse president Barack Obama. Verstopt in de Oval Office wacht je geduldig tot de machtigste man ter wereld in slaap is gesukkeld. Vervolgens verplaats je 300.000 geheime documenten van de laptop naar een USB-stick. En dat is lastiger dan het lijkt. Obama is een onrustige slaper, die om de haverklap wakker wordt.

Succesvolle games kunnen altijd rekenen op een vervolg. Maar of de WikiLeaks-game die ook krijgt. hangt af van nieuwe actuele ontwikkelingen in real life. Moeys: ‘Als de affaire zich verder ontwikkelt, zou dat zomaar kunnen.’ Speel hier de Game!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s