Adil's Blog | Zo oud ben ik nog niet!

De NOT 2011!

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Jaarbeurs Utrecht was super gaaf ik heb van alles gedaan zelfs een beetje reclame gemaakt! Ik heb een presentatie gegeven voor mediawijs.net en ik heb voor kennisnet ook nog de nieuwste gadgets uitgeprobeerd zoals de touche tabel  de swinxs en de Ipad! Ik heb 2 mensen ontmoet die ik alleen via twitter kende! Namelijk Joyce St. Nicolaas (@JoyceStNicolaas)  en Tessa Zadelhoff (@Warempel).  En ik kwam thuis met : 3 keycords 2 van acer en 1 van Ministerie van Onderwijs, een mok van leraar 24, veel heel veel snoep, 2 USB sticks en nog veeeelll meer! Nou ik had dus ook nog een presentatie gedaan voor mediawijs.net en ik vind het heel leuk om presentaties te doen! Ik wil er zeker 1 op de IPON doen ontmoeten wij elkaar daar? Laat een reactie achter al je ook naar de IPON gaat!

Advertentie

2 Reacties

 1. Hallo Adil,
  nee Adil ik ga niet naar de IPON (wat is dat?) maar mag ik dan wel een reactie achterlaten? Supergaaf heet dat tegenwoordig geloof ik als ik lees wat jij allemaal doet. Hoewel ik niet weet waar je het over hebt: de touche tabel, (een aanraak tafel bedoel je dat? Die heb ik hier ook, maar die tafel zul je niet bedoelen) de swinxs, 3 keycords???
  Wat denk je van een vertaallijst zodat de “oude van dagen” begrijpen waar je het over hebt? Wat is trouwens een mok van leraar 24? Een koffiemok? En wie is leraar 24?
  Wat maakt het ook uit Adil, het gaat erom dat jij het begrijpt. Ik wens je alvast heel veel plezier op de IPON. Wat ik van jou stukje leer is dat het de hoogste tijd is dat ik me ga bijspijkeren,
  groetjes Hermien

  31 januari 2011 om 4:32 pm

 2. Hoi Adil,
  Leuk stukje heb je over de NOT geschreven! Mediawijzer.net zal zeker op de IPON zijn, ik zal je op de hoogte houden.
  Groetjes, Joyce

  16 februari 2011 om 7:55 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s