Adil's Blog | Zo oud ben ik nog niet!

GameMaker4You!

Ik heb lang niet meer geblogd en zat is na te denken over wat over geblogd heb. Natuurlijk! Ik heb GameMaker4You gekocht een boek van Pauline Maas

Pauline Maas is actief in de nieuwe media Zij heeft Internet Kwartet (Dat heb ik ook meteen gekocht) en Internet Memorie ook bedacht. Ze heeft veel lezingen en Lessen over Mediawijsheid!

GameMaker4You is een methode om GameMaker Te gebruiken wat ik niet snapte toen wilde ik een tijdje geleden al GameMaker4You kopen daar heb ik over nagdacht en uiteindelijk heb ik het gedaan ik heb er geen  spijt van!

Ik ben nu nog steeds bezig met het boek en kan al een doolhof maken dat heb ik in 1 dag gedaan! Ik ben er heel blij mee want zo ben ik weer een een stapje verder. Ik ben even gestop maar in de vakantie ga ik zeker door ik ga in de vakantie waarschijnlijk gewoon bloggen. Ik zeg  allemaal  GameMaker4You Bestellen en leer een game maken met het boek als u de software download snapt u er niets van door er alleen naar te kijken maar met GameMaker4You Moet het wel kunnen!

Bestel allemaal snel GameMaker4You  echt super cool klik hier om te bestellen!

Advertentie

Eén reactie

  1. WOW, wat een reclame voor mijn boek! Leuk Leuk! Ik wil best op jullie school een workshop komen geven hoor! Zodat jullie een beetje op gang komen!

    18 februari 2011 om 10:00 am

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s