Adil's Blog | Zo oud ben ik nog niet!

IPON 2011 Ict Platform Onderwijs Nederland

De Ipon… Dat was super leuk ik heb vrij gekregen van school om naar de IPON te gaan maar ik liep daar niet een beetje rond… Ik heb iets gedaan voor MediaWijzer.net nl. ik heb met de directeur van SBS (How Nice?!) Op het podium gestaan en wat gepraat met meneer. Ik had in de eerste instantie gedacht dat hij een beetje bazig/ knorrig was maar in tegendeel! Eric Eljon is een hele aardige, gezellige man! Ik heb het eerste exemplaar van de Suske en Wiske en de sinistere site gegeven op het podium aan Eric 🙂 Goh wat een ervaring ik ben weer een stapje verder dat ik een BN’er ontmoet zal het verder komen?

Ook op de IPON is mij gevraagt of ik vaker wilde schrijven voor de indruk en ik zei natuurlijk ja! Er is meer aan mij gevraagd of ik voor een andere website gevraagd om te schrijven maar ik weet niet of dat al online mag… Ik laat het Weten via Twitter en eventueel via AdilBlogt.NL zelf :-))

PS: De man die telkens op de Foto staat is Eric Eljon (Directeur SBS6)

Advertentie

2 Reacties

  1. He Adil, lees net je blog, goed zeg, dat je uitgenodigd was op de IPON! Als ik niet beter wist zou ik zeggen: vast omdat dat we jou als jongste onderwijstwitteraar zo ‘gehyped’ hebben rond 17 oktober vorig jaar 🙂 http://twittercounter.com/compare/AdilAkmouni/wwwonderwijs/6month/followers. Nee hoor, zonder gekheid, jij hebt onze hulp helemaal niet nodig, jij komt er wel!
    Groetjes, Mara van @wwwonderwijs

    14 april 2011 om 5:58 pm

  2. .Het Centraal Podium Mediawijsheid van Mediawijzer.net op de IPON beurs onderwijs en ICT stond op 15 april in het teken van media en opvoeding met diverse activiteiten.

    26 april 2011 om 3:45 am

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s