Adil's Blog | Zo oud ben ik nog niet!

Musical uitvoering en Afscheid

Zo, lang mijn blog even links laten liggen, maar niet voor niks de groep 8 musical moest geoefend worden. En gister 28 juni was het zo ver DE uitvoering! 10:30 voor de school waaronder kleuters, die geen klein moment   stil konden zijn nou ja het blijven kleuters 😛  En dan 19:30 de uitvoering voor de ouders! Dat was super gaaf! het ging goed !! Maar we hadden ook nog een collecte gehouden voor War Child want daar ging het tenslotte natuurlijk allemaal om, ik weet niet hoeveel er is opgehaald maar dat zal ik wel een keer posten via twitter 😉 

na de collecte kreeg iedereen zijn rapport, klassenboek, zonnebloem en een CD. En mijn rapport kwam er het laatste uit :P. Maar dan, moet je toch echt afscheid gaan nemen  van je vrienden wat niet al te makkelijk is en ik had b=verwacht dat het gewoon ff gedaan werd maar mijn tranen zijn er ook wel even aan toegekomen Het afscheid nemen van de klas is nog oke maar dan die vrienden groep waar je elke dag tijdens en na school mee bent, dat is jammer  maar het moet gebeuren en weetje we houden wel contact met elkaar we gaan om de zoveel tijd met elkaar iets leuks doen en het leuke is dat dit allemaal gedaan wordt via hyves. Sociaal Media, het red middel!

Advertentie

2 Reacties

  1. leuk stukje Adil! En inderdaad, dan is het goed dat Hyves er is.

    29 juni 2011 om 8:35 am

  2. Hi Adil,

    Je was geweldig, samen met al je vrienden. Ik ben supertrots op jullie! En ja, afscheid nemen is niet leuk. Zeker niet met zo´n leuke klas als waar jij in zat. Ik hoop dat het contact tussen jullie blijft. Geniet van de zomer, ik wens je heeeeeel veel succes, plezier en ook nieuwe vrienden op de middelbare school. Ik blijf je volgen 🙂 Big hug!!!!!!!!!

    29 juni 2011 om 8:42 am

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s