Adil's Blog | Zo oud ben ik nog niet!

‘Cyberpesten’ en ‘Foute Humor Op Het Internet.’

Na aanleiding van het lezen van een interessant stukje op http://www.lenteinhetonderwijs.nl :

Cyberpesten, een woord dat je steeds vaker tegenkomt, maar wat is het nou eigenlijk? Is dat echt alleen pesten op het internet of zal het ook foute humor op het internet zijn? Ik ben er van overtuigd dat het allebei wel een vorm is van cyberpesten.
De foute humor op het internet zie ik zelfs het meest, omdat dat meestal maar een ‘grapje’ was waar de een er achteraf wel om kan lachen maar waar het voor de ander  echter niet zo makkelijk ligt.
Een voorbeeld hiervan is ‘ The Scary Maze Game’  al als voorbeeld genoemd op http://www.lenteinhetonderwijs.nl, maar ik wil er toch wat over kwijt (-:

                             ‘The Scary Maze Game’

Een spel waarvan je de opperste concentratie van vergt en dan als je heel erg geconsenteerd bent komt de zo geheten ‘exorcist’ in beeld je schrikt je rot! Bekijk het hier.
Is dit nou grappig of niet? Je zou kunnen zeggen voor degene die toekijkt, ( meestal toekijken) wel ja. Maar voor degene die dit speelt? Nee, totaal niet. De een vergeet het zo weer, maar  de ander kan er wel even mee zitten en DAT, is waar het fout gaat dat iemand er mee kan zitten.  Dat wil je je vrienden overigens niet aan doen denk ik, maar dit besef je op dat moment niet en daar moet ook aandacht voor zijn vind ik Eerste denken dan doen!”.
Bron: http://lenteinhetonderwijs.nl/?p=88

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s