Adil's Blog | Zo oud ben ik nog niet!

Debat op 2

Laatst was ik aanwezig bij het debat op 2, ik vond (en vind dit uiteraard nogg steeds) dit een geweldige ervaring, leuk om mee te maken! Het debat ging over (a)sociale media en verslaving daaraan. Ik mocht hier bij zijn en heb flink mee gedabteerd, omdat ik vind ( en van binnen gewoon weet) dat sociale media, een positief effect heeft (kan hebben) op je sociale leven. Ik ga in deze blogpost een paar zinnen citeren uit het debat nemen waar ik mijn mening toch nog wel over kwijt moest.

Zo liet meneer Kea weten dat 2 echte vrienden heeft (wat ik verder ook heel spijtig vindG) en dat al die mensen op twitter geen ”echte vrienden zijn”. Maar hoe zit het mijn die vrienden die ik mijn dagelijks leven zie? Die 25 anderen?  Dus die zijn in het echt vrienden maar op sociale media niet? Onzin! Ik heb juist een sterkere band met mijn vrienden door sociale media ( en ping whatsapp etc.). Dus Meneer Kea, als u nou eens een twitter account aan maakt, krijgt u misschien wel veel meer ”echte vrienden” ! Geef het een kans, als je het niet geprobeerd heb, kunt u ook niet oordelen (naar mijn mening).

Verder liet meneer Kea nog even weten dat ik veel beter gewoon kan gaan voetballen met me vriendjes, daarop antwoordde ik lollig dat ik dan even liet weten als ik had gescoord, maar het 1 sluit het ander niet uit! ‘Jongeren kunnen multitasken’ GE-WEL-DIGE uitspraak! Deze woorden lagen op het puntje van mijn tong! geweldig dat een volwassen persoon, Wilma van Raamsdonk ( Moeder Deniz) dit verteld!

Verder wilde ik even mijn mening kwijt over (de in mijn ogen) zeer irritante mevrouw Marieke Oud, die gestopt was met facebook, omdat ze zich onder anderen druk maakt om ” Hoe ze zichzelf presenteerde”, als je je om dit soort dingen druk maakt, zou je inderdaad maar moeten stoppen op facebook, of ” dat ze de mooie momenten in het leven continu moet delen” dit vond ik zelf (naar MIJN mening) de domste uitspraak van het debat, je bepaalt ZELF wat je op twitter, facebook of eventueel andere sociale media laat weten. Als je dat niet kan, moet je inderdaad maar van facebook af.

Dit was mijn blogpost over het debat op 2, ergens niet mee eens? Dan debateren we toch gewoon verder in de reacties! #DebatOpAdilBlogt

Ik wil nog even laten weten dat alles   wat ik in de blogpost heb gezet totaal niet beldigend is bedoelt maar dat dit MIJN mening is!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s