Adil's Blog | Zo oud ben ik nog niet!

Ondertussen.nl??

Ondertussen.nl? Wat is dat? Nou ja ik wist het al,  Ondertussen.nl houdt je 7 dagen per week op de hoogte van wat er ondertussen in jouw wereld gebeurt. Beeld speelt hierin een belangrijke rol en we houden de tekst kort en duidelijk.

Ik krijg laatst een mail van Ondertussen.nl zij vroegen mij om voor hun te gaan schrijven! Dat leek mij te gek! Ik heb na overleg met mijn moeder natuurlijk ja gezegd maar ik had zo mijn twijfels … Want ik ja ik heb wel weinig tijd voor wat dingen want, ik ben nog kind ik moet nog naar school, met mijn vrienden spelen en lol maken maar dat is het dus ik heb lol in het kader ICT! En ik heb dus toch besloten het te doen en het was niet met tegenzin! Het was super leuk!!  Ik heb daar nu een baantje en het bevalt me wel!

En tijd om lol te maken met vrienden kom ik niet te kort! Naast een overdreven Geïnteresseerd ICT kind. Ben ik ook nog een normaal kind. maar ondertussen… veranderd mijn rol wel, tussen  mijn vrienden en online. Zij kennen mij ook wel iets anders ze weten wel dat ik heel actief ben in de ICT maar zo vaak hebben we het er niet over  en dat hoeft ook niet!

Ondertussen heb ik mijn eerste blogpost al geschreven  bij Ondertussen.nl :

http://cot.ag/eIe0cc

Laten jullie een reactie achter? Hier en daar?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s