Adil's Blog | Zo oud ben ik nog niet!

School musical groep 8 2011

Ja! Hij komt er weer aan, DE school musical 2011! Deze school musical is niet zomaar een musical deze musical gaat over oorlog en een oorlog game :

De zomervakantie staat voor de deur. Groep 8 gaat bijna afscheid nemen van school. Maar eerst is iedereen natuurlijk nog druk met leren! Alhoewel..
Jante, het stoerste meisje van de klas, houdt van computergames spelen. Haar favoriet is Pixel War 3.0, een game over oorlog. Ze speelt het stiekem in het computerlokaal, lekker schieten en bommen gooien. Dat kan natuurlijk echt niet! En dat moet Jante dan ook horen van haar klasgenootjes. Zij vinden dat ze moet stoppen, maar Jante wil niet: ze heeft bijna een nieuwe level afgerond. Alleen op dat moment crasht de computer en komt ook nog eens de leraar eraan. Oh oh..
Gelukkig komt Kerre, de computernerd van de klas, het computerlokaal binnen. Jante smeekt hem de computer te repareren. Kerre doet uiteindelijk een poging. Maar dan gebeurt er iets vreemds.. Pats!Boem!Knal! Plotseling klinkt een enorme knal en is er een lichtflits.
Als Jante, Kerre en de andere klasgenoten daarna goed om zich heen kijken, zien ze dat ze niet meer in het computerlokaal zijn. Integendeel..Het lijkt wel op een gebied waar oorlog is. Dan valt het kwartje: ze zitten in Pixel War 3.0, de computergame van Jante! Wat nu?!?

In ‘Voor kids gaat de zon op’ komen leerlingen van groep 8 in een computergame over oorlog terecht. Vinden ze een manier om terug te komen? En overleven ze de oorlog? Het einde van de musical verklappen we nog niet. Maar geloof ons: met heel veel spelen en plezier, kom je een heel eind!

Ik speel de rol van Abaswa een vluchteling die in ”De pixelwereld” woont.

Het is een hele leuke musical, tenminste  dat is MIJN mening maar de rest van de kids vindt het ook een leuke musical… Het is eens grappig maar ook een bloed en bloed serieus! Ook zijn er leuke ” Zoen scéne ” Met meester en juf uit de musical 😉 Nou u zult mij vast al begrijpen dat gaat niet gebeuren… En als we het er over hebben worden de juf en meesters even rood…

Nou daar is verder geen discussie over…  Dat gaat gewoon NIET gebeuren… Maar dan moet er wel een romantische scéne met romantische muziekje… Dat vinden ze ook niet het allerleukste maar je niet alles kan mee zitten… Ik zeg dat het een leuke musical is die naar idee is gebracht door Marco Borsato en Albert Verlinde. Als je nou meer wilt weten  over musical kun je altijd nog kijken op http://www.Warchildschoolmusical.nl Daar kunt u de liedjes en het script downloaden en eventueel uitprinten.

Dat was de post voor de keeer!  Ik hoop dat u het een leuk bericht vindt Share It!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s